Mindfulness Training

De Mindfulness Basis Training bestaat uit 8 wekelijkse lessen van anderhalf uur.
Je kunt de training individueel of in een kleine groep volgen.

Door meditatie en andere oefeningen leer je stap voor stap je aandacht bewust te richten, in het nu te zijn en geen oordeel te hebben over wat je ervaart. Je leert een pauze in te lassen, zodat je zelf weer kunt bepalen hoe je in een situatie wilt reageren. Dat geeft vrijheid.
Door met geduld en vertrouwen mindfulness te oefenen ontdek je wat het in jouw leven kan betekenen.
Je krijgt opdrachten mee voor thuis om het geleerde in je dagelijks leven te integreren. Daarbij  wordt gebruik gemaakt van een werkboek en audiobestanden op USB, CD of downloads.
De training is een effectieve methode gebleken om lichter te leven en anders om te gaan met piekeren, stress, slapeloosheid, angst, somberheid en pijn.
‘De lessen Mindfulness hebben mij veel geholpen om rust te vinden en niet alleen maar in het verleden of de toekomst te leven maar in het nu. Het bewuster leven in het nu zorgt ervoor dat ik meer geniet van het leven. Ik kan de kleine dingen weer zien en er van genieten. In de toekomst zal ik het zeker blijven gebruiken. Het leerboek wordt ook niet opgeruimd maar ligt altijd in de buurt om er in te lezen.
Ik ben blij met de goede adviezen en trainingen. Ik heb Els leren kennen als een rustige en bekwame mindfulness teacher.’
Jacqueline