Ontspanningsmassage

Knipsel.PNG 2Als je voelt dat je toe bent aan tijd en aandacht voor jezelf, is een ontspanningsmassage een heerlijke manier om tot rust te komen en spanning los te laten. De balans in je lichaam wordt hersteld. Na de massage voel je je lichter, vrijer en zit je weer ruimer in je vel.

Ontspanningsmassage is een langzame en intensieve massage van het lichaam. We zoeken samen de gebieden op die om verzachting vragen.

In combinatie met gewrichtsontspanning werkt de massage op een subtiele manier door in het lichaam. Er ontstaat meer ruimte en beweeglijkheid in de gewrichten en de wervelkolom.

Door zowel zachte aanraking als diepe spier- en weefselmassage kan spanning losgelaten worden en kunnen verharde weefsels en gespannen spieren weer soepel worden.

Een regelmatige massage reduceert stress, verlaagt de bloeddruk, versterkt het immuunsysteem, helpt tegen vermoeidheid, slapeloosheid en verlicht depressieve klachten.

‘Bij Els op de massagetafel liggen betekent voor mij aandacht en nabijheid. Je voelt je bij Els al welkom als ze de voordeur opent.’
Willie

‘Ik voel me echt zo lekker relaxed nu. Ik zit gewoon wat ruimer in mijn vel!’
Carmen