Mindfulness Massage

Als je veel in je hoofd zit, je gedachten vaak met je aan de haal gaan en
je  het moeilijk vindt om van het moment te genietenKnipsel 4, dan kan een Mindfulness Massage je een heel nieuwe ervaring geven.

Mindfulness Massage is een unieke combinatie van massage, meditatie en oefeningen die je eventueel thuis kunt doen.

Met Mindfulness Massage ga je terug van denken naar voelen. Voelen maakt je op een heel andere, jouw eigen manier duidelijk wat er speelt en wat dat met je doet. Door vriendelijk te accepteren wat er is, kan er rust en ruimte ontstaan. Als alles er mag zijn zoals het is, dan kun je helemaal jezelf zijn. Je krijgt weer meer contact met je lichaam, dus met jezelf. Daardoor neemt je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen toe en sta je sterker in het leven.

Om er even bij stil te staan hoe het met je is, beginnen we de sessie  met een korte intake en een oefening waarin je meteen kunt voelen wat je lichaam op dat moment te vertellen heeft. De massage wordt daarop afgestemd. Er  kunnen mindfulness thema’s in worden verwerkt zoals: bewustzijn van de adem, laten gaan, accepteren wat er is, erbij blijven, vriendelijkheid/compassie.

Reacties

Ik wil je nog even laten weten dat ik nu een paar keer heb ervaren dat ik heel rustig bleef, in plaats van in stress te schieten op mijn werk. Dus dicht bij mezelf ben gebleven. Vind dat best opmerkelijk en heb het gevoel dat jouw behandeling daaraan heeft bijgedragen! Dank.’
Andrea

‘De massage geeft nog meer concentratie, het helpt om van denken naar voelen te gaan. De focus ontstaat vanzelf op dat gebied dat aangeraakt wordt, in samenhang met de ademhaling. De mind komt tot rust.’
Hans, Yoga leraar