Els Aardewijn

 

In 1958 ben ik geboren op Walcheren. Een prachtig stukje Zeeland, waar ik nog steeds heel graag kom om van de weidsheid van het landschap, deKnipsel 2 zee en het strand te genieten.
Na wat omzwervingen woon ik sinds 1990 met mijn man in ‘t Gooi. Onze twee dochters wonen inmiddels zelfstandig.

Van jongs af aan voel ik mij betrokken bij mijn medemens. Het is mijn passie om met mensen te werken en iets toe te voegen aan het welzijn van anderen.

Met veel plezier heb ik in het verleden gewerkt als (wijk)verpleegkundige en later als bemiddelaar tussen zorgvragers en vrijwilligers. Het was fijn om te doen, maar van tijd tot tijd raakte ik opgebrand. Ik kon vaak niet goed omgaan met de spanning die het werken met mensen met zich meebracht.

Om dat te onderzoeken heb ik vanaf 2010 verschillende opleidingen en cursussen gevolgd op het gebied van Coaching, Massage en Mindfulness.
Daar heb ik veel van geleerd. Ik ontdekte mijn automatische reactie patronen die er voor zorgden dat ik niet altijd lekker in mijn vel zat. Ik leerde op een vriendelijke en zorgzame manier met mezelf om te gaan. Dat heeft mijn leven in positieve zin veranderd!

Door mindfulness leer ik mezelf steeds beter kennen. Ik begrijp mijn gedachten en reacties beter en hoef niet meer weg te lopen voor situaties die stressvol voor me zijn.
Mindfulness helpt mij om mijn gevoelens en gedachten er te laten zijn, los te laten en verder te gaan.
Ik ontdek steeds weer wat ik nodig heb om in balans te blijven. Daardoor kan ik bewuster keuzes te maken. Ik ben een completer, evenwichtiger en gelukkiger mens geworden.

Door aanraking kan ik me op een natuurlijke manier verbinden met mezelf en met de ander. Door te werken met het lichaam ontstaat er meer bewustzijn. Het raakt een diepere laag.

Tijdens een massage cursus ontstond de wens om mindfulness en massage te combineren. Ik heb daarom de opleiding voor Mindfulness Masseur gevolgd bij het Mindfulness Massage Institute. Mindfulness & Massage helpt om op een vriendelijke en effectieve manier om te gaan met de stress van alledag.

Ik ben blij dat ik nu dit werk kan doen vanuit een meer stabiele en liefdevolle basis.