mindfulness & massage bij de Lis

Bij de Lis – mindfulness & massage in Huizen, kun je leren hoe je anders kunt omgaan met spanning, pijn en onzekerheid die je ervaart in je leven.

Door middel van aandachttraining, leer je op een praktische en makkelijk toepasbare manier meer aandacht, rust en ontspanning te brengen in je dagelijkse leven.
Je ontwikkelt een stevige basis om te zijn en te doen zoals jij dat graag wilt. Je klachten verminderen en je komt beter in je vel te zitten.

Ben je een ster in piekeren, zit je veel in hoofd en voel je je vaak gespannen en moe? Dan wil je daar wellicht iets aan veranderen, want dat kost veel energie.
Als je nieuwsgierig bent hoe ik je daarbij kan helpen, dan ben je van harte uitgenodigd voor een vrijblijvende kennismaking.

Je kunt bij de Lis terecht voor:

Mindfulness Training volgens de 8 weekse basistraining, ontwikkeld door Jon Kabat Zinn

Mindfulness & Wandelen

Mindfulness & Massage

In de bloemensymboliek is de Lis of Iris, vanwege zijn bijzondere kleuren, genoemd naar de godin Iris.
In de Griekse mythologie was Iris de godin van de regenboog. Zij was de bode van de goden en de regenboog de brug tussen hemel en aarde.

De boodschap die ik met de Lis wil overbrengen is: ‘Je hoeft niets te doen om te zijn wie je bent.’

MINDFULNESS TRAINING is een 8 weekse aandachttraining waarbij je leert om van meer opmerkzaam te zijn. Je leert door middel van oefeningen en meditatie je aandacht vanuit je hoofd naar je lichaam te brengen. Opmerken wat je voelt en ervaart in je lichaam werkt als een anker. Het brengt je in het hier-en-nu en in contact met jezelf.
Op elk gewenst moment kun je voelen hoe het met je gaat. Als je daar naar luistert, kun je beter kiezen voor wat goed voor je is.

MINDFULNESS & WANDELEN is aandachttraining in de natuur.
Tijdens een serie wandelingen leer je eenvoudige mindful wandeltechnieken die gecombineerd worden met lichte yoga, ademhalingsoefeningen en meditatie.
Mindful Wandelen kun je altijd toepassen. Het is goed voor je gezondheid, je humeur verbetert en je krijgt er meer energie van.

MINDFULNESS & MASSAGE helpt om meer aanwezig te zijn in je lichaam. Een massage laat je ervaren. Minder denken en meer voelen brengt lichaam en geest weer in balans.

Je bent van harte welkom als je wilt ontdekken wat de Lis voor jou kan betekenen. Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!

Els Aardewijn.